Szűcsné Nagy Kriszta

http://www.foto-gallas.de

MOTTÓM

“A változás nem jön el, ha másokra vagy egy alkalmasabb időpontra várunk. Mi magunk vagyunk azok, akikre eddig vártunk. Mi magunk vagyunk a változás, amelyet keresünk.” – Barack Obama

KAPCSOLAT

Vélemény

Kriszta aktív, értő figyelme, kreatív feladatai és célzott kérdései segítettek célom azonosítosításában, és abban, hogy az  oda vezető úton elinduljak. Támogató légkört teremtett, amelyben beszélgetéseink rávilágítottak a saját magam által állított korlátokra, leegyszerűsítették az általam túlmisztifikált kérdéseket, és gyakorlatias segítséget nyújtottak abban, hogy hogyan állíthatom erősségeimet a célom elérésének szolgálatába. Találkozásaink átformálták a gondolkodásomat, feltöltöttek ötletekkel és energiával, hogy átlendülhessek az elakadásaimon és a célom elérése reális közelségbe kerüljön.

(Eszter)

Szakmai tapasztalat

A turizmusban dolgoztam több mint egy évtizedet: turista és exkluzív utakat szervetem Európába, Dél-Amerikába és Ázsiába. 

4 évig éltem Szingapúrban és ott saját vállalkozást alapítottam: elsősorban külföldieknek szerveztem összejöveteleket, hétvégi kirándulásokat és 80-120 fős partikat. 

2013 óta Németországban élek családommal. A coaching-gal először itt találkoztam, amikor egy karriertanácsadó-coach-ot kerestem fel. Akkor ért meg bennem a felismerés, hogy egy jó coach segítségével mennyivel messzebb jut az ember az életben. 

Coach segítségemmel jobb döntéseket hozol majd, mivel az ötleteidet egy objektív, erre képzett szakemberrel -aki egyszerre barát és kívülálló is- tudod megbeszélni.

Kiemelt coaching területeim

  • Újrakezdés (üzleti és privát szinten is)
  • Önismeret- és fejlesztés
  • Karriertanácsadás
  • Magánéleti elakadások kezelése
  • Hatékony időgazdálkodás